Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI

FLAG-ERA III JTC 2019 FLAG-ERA Joint Transnational Call 2019 for research projects in synergy with the two Flagships Graphene Flagship and Human Brain project
Datum objave: 21.11.2018
Rok za prejem ponudb: 19.02.2019 do 17:00
Izdajatelj: Znanost
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

Andrej Ograjenšek

tel.: 01 478 46 34

e-mail: andrej.ograjensek(at)gov.si

 

Razpisna dokumentacija:

Predmet: 

Sofinanciranje aktivnosti slovenskih partnerjev v projektih izbranih v okviru skupnega transnacionalnega razpisa za raziskovalno razvojne projekte FLAG-ERA Joint Transnational Call 2019 for research projects in synergy with the two FET Flagships Graphene Flagship & Human Brain project (v nadaljevanju: razpis). Poziv se navezuje in je v skladu z razpisom, ki je objavljen na spletni strani razpisa. Prijava na transnacionalni razpis je pogoj za morebitno kasnejše sofinanciranje na razpisu.  

Partnerji v razpisu: 

Belgija, Bolgarija, Estonija, Francija, Grčija, Italija, Izrael, Latvija, Litva, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Turčija.

Višina nacionalnih sredstev:

Vrednost slovenskega dela posameznega mednarodnega projekta lahko znaša največ do 210.000,00 EUR za celotno trajanje projekta (največ 70.000 EUR letno).   

Trajanje projektov:  

Največ 36 mesecev

Upravičenci: 

Slovenski prijavitelji morajo izpolnjevati vse splošne pogoje razpisa, objavljenega na spletni strani razpisa

 

Poleg tega morajo slovenski prijavitelji izpolnjevati tudi nacionalne pogoje, ki so navedeni v nacionalnem aneksu, (str. 53-55)  v dokumentu: FLAG-ERA JTC 2019 Call Announcement."


Nacionalni aneks opredeljuje tudi upravičene stroške financiranja skladno z Uredbo o normativih in standardih za določanje sredstev za izvajanje raziskovalne dejavnosti, financirane iz Proračuna Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 103/11, 56/12, 15/14, 103/15, 27/17 in 9/18) in višino sofinanciranja slovenskih partnerjev v razpisu.


Predvideni terminski plan razpisa: 
Rok za oddajo mednarodnih prijav: 19. Februar 2019.

Mednarodno prijavo mora oddati koordinator transnacionalnega projektnega predloga, v elektronski obliki na spletni strani razpisa.

Rezultati razpisa: predvidoma oktober 2019

Začetek projektov: predvidoma od decembra 2019

NACIONALNA PRIJAVA na razpis ni predvidena. Tisti slovenski partnerji, ki bodo sodelovali v konzorciju, katerega projekt bo na osnovi mednarodnega ocenjevanja predlagan za sofinanciranje, bodo s strani MIZŠ obveščeni o postopku za dodelitev nacionalnih sredstev za sofinanciranje njihovih aktivnosti v mednarodnem projektu.


 

POMEMBNO!     
Svetujemo vam, da čim prej stopite v stik z nacionalno kontaktno osebo, da preverite ali izpolnjujete nacionalne in mednarodne pogoje razpisa.

 

Razpisano sredstev: 630.000,00 EUR
Drugi podatki:
Nazaj