Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI

ERA-MBT JTC 2016 ERA-MarineBiotech (ERA-MBT) Third Joint Transnational Call
Datum objave: 13.12.2016
Rok za prejem ponudb: 07.03.2017 do 15:00
Izdajatelj: Znanost
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

mag. Kim Turk


tel.: 01 4784705
E-mail: Kim.turk(at)gov.si

 

Razpisna dokumentacija:

 

Predmet: sofinanciranje aktivnosti slovenskih partnerjev v projektih izbranih v okviru skupnega transnacionalnega razpisa za raziskovalno razvojne projekte ERA-MarineBiotech (ERA-MBT) Third Joint Transnational Call (v nadaljevanju: razpis). Poziv se navezuje in je v skladu z razpisom, ki je objavljen na spletni strani razpisa. Prijava na transnacionalni razpis je pogoj za morebitno kasnejše sofinanciranje na razpisu.  

Partnerji v razpisu:  Belgija, Kanada, Nemčija, Norveška, Portugalska (Azori), Romunija, Slovenija, Španija

 


Višina nacionalnih sredstev: Vrednost slovenskega dela posameznega mednarodnega projekta lahko znaša največ do 180.000,00 EUR za celotno trajanje projekta (največ 60.000 EUR letno).   

Trajanje projektov:  največ 36 mesecev

Upravičenci: Slovenski prijavitelji morajo izpolnjevati vse splošne pogoje razpisa, objavljenega na spletni strani razpisa. Poleg tega morajo slovenski prijavitelji izpolnjevati tudi nacionalne pogoje, ki so navedeni v nacionalnem aneksu, (str. 18 v dokumentu “Guidelines for applicants”. 

Nacionalni aneks opredeljuje tudi upravičene stroške financiranja skladno z Uredbo o normativih in standardih za določanje sredstev za izvajanje raziskovalne dejavnosti, financirane iz Proračuna Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 103/11, 56/12, 15/14 in 103/15) in višino sofinanciranja slovenskih partnerjev v razpisu.

Predvideni terminski plan razpisa: 

Rok za oddajo mednarodnih prijav: 7. marec 2017.  Mednarodno prijavo  mora oddati koordinator transnacionalnega projektnega predloga, v elektronski obliki na
spletni strani razpisa.

  

Rezultati razpisa: predvidoma v avgustu 2017
Začetek projektov: predvidoma v začetku 2018

NACIONALNA PRIJAVA na razpis ni predvidena. Tisti slovenski partnerji, ki bodo sodelovali v konzorciju, katerega projekt bo na osnovi mednarodnega ocenjevanja predlagan za sofinanciranje, bodo s strani MIZŠ obveščeni o postopku za dodelitev nacionalnih sredstev za sofinanciranje njihovih aktivnosti v mednarodnem projektu. 

 

 

POMEMBNO!     
Svetujemo vam, da čim prej stopite v stik z nacionalno kontaktno osebo, da preverite ali izpolnjujete nacionalne in mednarodne pogoje razpisa.

Razpisano sredstev: 360.000,00 EUR
Drugi podatki:

 

 

 

 

Nazaj