Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

PREJEL SEM ODLOČBO O ZAVRNITVI (ENAKO VELJA TUDI ZA ODLOČBO O ZAVRŽBI IN SKLEPOM O USTAVITVI POSTOPKA). ALI MORAM ZNOVA POSLATI PREDLOG Z VSEMI PRIPADAJOČIMI PRILOGAMI?

Predloga za napredovanje v naziv, ki je zaključen s pravnomočno odločbo ali sklepom, ni mogoče dopolnjevati z novimi dokazili.

 

Predlog za napredovanje v naziv je potrebno na novo vložiti, in sicer na ustreznem obrazcu. Priložiti je treba novo mnenje učiteljskega zbora (in oceno delovne uspešnosti, v kolikor predlog vlaga strokovni delavec sam) in dokazila, ki se jih v postopku napredovanja v naziv na novo uveljavlja. Novemu predlogu se prilagajo torej tista dokazila o dodatnem strokovnem delu in izobraževanjih, s katerimi ministrstvo ne razpolaga, in pa seveda novo oceno delovne uspešnosti in mnenje učiteljskega zbora, ki se nanašata na nov predlog za napredovanje v naziv.

 

V kolikor se predlogu prilagajo le nova dokazila je potrebno eksplicitno navesti katera dokazila, ki so bila priložena predlogu za napredovanje v naziv, ki je bil zavrnjen ali zavržen oziroma je bil izdan sklep o ustavitvi postopka, se želi uveljavljati.