Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NADALJNJE IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE

 

Kontaktni osebi:

 

Vida Trilar
tel.: (01) 400 52 33
e-pošta: vida.trilar(at)gov.si

 

Nataša Miklič

tel.: 01 400 53 27

e-pošta: natasa.miklic(at)gov.si

 

Na Uradu za razvoj in kakovost izobraževanja, v Sektorju  za razvoj kadrov v šolstvu vodimo vse postopke za zagotavljanje programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja v skladu s Pravilnikom o izboru in sofinanciranju programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju.
   
Programe objavimo na svetovnem spletu v aplikaciji Katis - Katalog programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju (v nadaljevanju Katis). Zaposleni v vzgoji in izobraževanju za uporabo Katisa pridobijo geslo s katerim imajo možnost, da se lahko prijavijo na objavljene programe in imajo na voljo vse informacije v zvezi z evidenco lastnih izobraževanj.

Od šolskega leta 2017/18 so v Katisu objavljeni programi: IZP – programi za izpopolnjevanje izobrazbe, PPU – programi profesionalnega usposabljanja, ESS - projektni programi, TK - tematske konference in IP – izredni programi.
   
Izvajalci programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju v spletni aplikaciji Katis vodijo vse podatke o programih in njihovih udeležencih.
 
Za projektne programe (ESS), programe profesionalnega usposabljanja (PPU) in izredne programe (IP), ki so objavljeni v Katisu, izvajalci Sektorju za razvoj kadrov v šolstvu posredujejo podatke tudi v fizični obliki, v skladu s pogodbo o izvajanju programov.