Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

SPLETNE APLIKACIJE - PORTAL MIZŠ

Portal je namenjen dostopu do spletnih aplikacij s katerimi si ministrstvo in vzgojno-izobraževalni zavodi izmenjujejo podatke. Prav tako so na portalu dostopni podatki o vzgojno-izobraževalnih zavodih, vzgojno-izobraževalnih programih, izvajalcih in udeležencih izobraževanja, ki so zanimivi za širšo javnost.

 

Vljudno vas vabimo, da obiščete portal. Še posebej na obisk evidence VI zavodov in VI programov kjer se nahajajo tudi podatki o prostih mestih v vrtcih za vso republiko Slovenijo, urejeni po občinah in znotraj občin po vrtcih in njihovih enotah.

 

OPOZORILO: z izbiro spodnjih povezav prehajate na varne strani ministrstva, zato boste morali za dostop do aplikacij potrditi nekaj varnostnih opozoril.

 

Pri pogostih obiskih Portala MIZŠ za lažje delo svetujemo namestitev Korenskega certifikata Certifikatne Agencija Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport CA MIZŠ (Namestitev certifikata)