Skoči na vsebino

NOVICA

Vabilo na predstavitev projekta »Vzpostavitev sistema za spremljanje zaposljivosti visokošolskih diplomantov v Sloveniji in posodobitev eVŠ"

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport pripravlja 24. 5. 2019 dogodek: Predstavitev projekta »Vzpostavitev sistema za spremljanje zaposljivosti visokošolskih diplomantov v Sloveniji in posodobitev eVŠ".

 

Predstavitev je namenjena zaposlenim na visokošolskih zavodih, še posebej tistim, ki skrbijo za postopke zagotavljanje kakovosti in raziskovalcem, ki se ukvarjajo s področjem zaposljivosti visokošolskih diplomantov. Predstavljeni bodo:
– Namen projekta v okviru katerega se v eVŠ razvija analitični modul, ki bo omogočal zajem in nadaljnjo obdelavo administrativnih podatkov za namen analiziranja zaposljivosti diplomantov po metodologiji, ki bo pripravljana v okviru projekta.
– Ugotovitve priprave metodologije za analizo potreb po izvajanju študijskih programov na državni ravni (Inštitut za ekonomska raziskovanja).
– Nabor podatkov, ki bodo na voljo za analize, in pričakovana uporabnost analiz za visokošolske zavode.

 

Dogodek bo v petek, 24. 5. 2019, ob 10.30 uri v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16. Trajal bo bo 13.30 ure s kratkim odmorom. Predviden je tudi čas za vprašanja in razpravo.


Prijava na dogodek je odprta do 23. 5. 2019 oziroma do zasedbe mest. Prijavnico oddate preko spletne povezave: https://www.1ka.si/a/219329

 

Vljudno vabljeni.

 

 

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.