Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Vabilo na predstavitev projekta »Vzpostavitev sistema za spremljanje zaposljivosti visokošolskih diplomantov v Sloveniji in posodobitev eVŠ"

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport pripravlja 24. 5. 2019 dogodek: Predstavitev projekta »Vzpostavitev sistema za spremljanje zaposljivosti visokošolskih diplomantov v Sloveniji in posodobitev eVŠ".

 

Predstavitev je namenjena zaposlenim na visokošolskih zavodih, še posebej tistim, ki skrbijo za postopke zagotavljanje kakovosti in raziskovalcem, ki se ukvarjajo s področjem zaposljivosti visokošolskih diplomantov. Predstavljeni bodo:
– Namen projekta v okviru katerega se v eVŠ razvija analitični modul, ki bo omogočal zajem in nadaljnjo obdelavo administrativnih podatkov za namen analiziranja zaposljivosti diplomantov po metodologiji, ki bo pripravljana v okviru projekta.
– Ugotovitve priprave metodologije za analizo potreb po izvajanju študijskih programov na državni ravni (Inštitut za ekonomska raziskovanja).
– Nabor podatkov, ki bodo na voljo za analize, in pričakovana uporabnost analiz za visokošolske zavode.

 

Dogodek bo v petek, 24. 5. 2019, ob 10.30 uri v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16. Trajal bo bo 13.30 ure s kratkim odmorom. Predviden je tudi čas za vprašanja in razpravo.


Prijava na dogodek je odprta do 23. 5. 2019 oziroma do zasedbe mest. Prijavnico oddate preko spletne povezave: https://www.1ka.si/a/219329

 

Vljudno vabljeni.

 

 

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.