Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Pripravljalni sestanek na »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN«

V Ženevi bo 7. in 8. oktobra 2019 »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN«. Organiziramo ga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Javna agencija SPIRIT Slovenija ter Gospodarska zbornica Slovenije.

 

Dogodek je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja CERN in v projekte, ki so potencialno zanimivi za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.

 

Pripravljalni sestanek podjetij na Dan slovenske industrije v CERN bo v četrtek, 21. marca, ob 10. uri v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, Ljubljana). Na sestanku se bodo udeleženci seznanili s priložnostmi sodelovanja s CERN za slovensko gospodarstvo, prisluhnili bodo konkretnim izkušnjam predstavnikov podjetij, ki že sodelujejo s CERN, vzpostavili pa bomo tudi dialog s podjetji o njihovih pričakovanjih in predlogih za Dan slovenske industrije na sedežu CERN. Za udeležbo na pripravljalnem sestanku podjetij.

 

Prijave na pripravljalni sestanek, kio bo 21. 3. 2019 na MIZŠ posredujte na SPIRIT ( tina.lukan(at)spiritslovenia.si

 

Informacije o dogodku v Cern

Program (doc)