Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Mesec znanosti 2018

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport letos že tretjo jesen zapored pripravlja niz dogodkov, povezanih s predstavitvijo, delom, uspehi in promocijo slovenske znanosti in raziskovanja. MESEC ZNANOSTI se bo tudi v 2018 raztezal od oktobra do decembra. S prikazanimi vsebinami želimo opozoriti na pomen raziskovanja ter na njegove učinke za celotno družbo, hkrati pa nasloviti deležnike, da predstavijo svoja dognanja in uspehe na raziskovalno-razvojnem področju.


Osrednji dogodek ponovno predstavlja podelitev za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador znanosti Republike Slovenije v letu 2018.


Tudi v letošnjem letu bo organiziran informativni dan na katerem bodo raziskovalci seznanjeni z novostmi in dobrimi praksami okvirnega programa Obzorje 2020, sočasno pa bomo tudi že predstavili obrise novega okvirnega programa Obzorje Evropa.

 

Seznam dogodokov s podrobnosti najdete na naši spletni strani.