Skoči na vsebino

NOVICA

Konferenca "Pomen usposabljanj za odličnost poučevanja v visokem šolstvu"

 

Sleherni dan smo pred novimi izzivi. Sodobna študentska populacija je vedno bolj raznolika, spremenila so se pričakovanja in zahteve gkede učinkovitosti in usposobljenosti visokošolskih učiteljev in sodelavcev. O vsem tem bomo razpravljali na konferenci "Pomen usposabljanj za odličnost poučevanja v visokem šolstvu", na kateri bomo razmišljali, kako se visokošolski učitelji lažje in hitreje prilagodijo spremembam, novostim, kakšno vlogo imajo pri tem usposabljanja ter razpravljali o najboljših oblikah usposabljanj za doseganje odličnosti v visokem šolstvu.


Konferenca je namenjena predstavnikom visokošolskih institucij, predvsem pedagoškemu osebju, ostalim institucijam, ki delajo na področju visokega šolstva ter vsem ostalim  visokošolskim deležnikom.

 

Dogodek bo potekal v petek, 15. junija 2018, v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, Ljubljana).


Elektronske prijave so odprte. Rok za registracijo je 13. junij 2018 oziroma do zapolnitve mest (število mest je omejeno).

Za prijavo kliknite E-PRIJAVA.

 

Vabilo in program (pdf)