Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI

530-1/2018-1 (20-06) Poziv za napotitev na delovno mesto učitelja/učiteljice slovenščine na primarni stopnji v Evropski šoli Luksemburg II z začetkom v šolskem letu 2018/19
Datum objave: 06.02.2018
Rok za prejem ponudb: 05.03.2018 do 16:00
Izdajatelj: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

Dodatne informacije: tatjana.jurkovic@gov.si

Razpisna dokumentacija:

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport objavlja poziv za napotitev učitelja/učiteljice slovenščine na primarni stopnji v Evropski šoli Luksemburg II z začetkom opravljanja dela 1. septembra 2018.

 

Učitelj/učiteljica bo poučeval/a slovenščino kot jezik 1 (materinščina) na primarni stopnji. Učitelj/učiteljica bo zaposlen/a na slovenski šoli oz. javnem zavodu in bo začasno napoten/a na delo v tujino s polnim delovnim časom za obdobje 9 šolskih let. Pravice in obveznosti učitelja/učiteljice opredeljujejo predpisi Evropskih šol.

 

Kandidati/kandidatke, ki se nameravajo prijaviti na prosto delovno mesto, morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

 

 1. Kandidat/kandidatka mora imeti v času prijave sklenjeno pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas v javni osnovni ali srednji šoli v Republiki Sloveniji oz. na enem od javnih zavodov, ustanovljenih na podlagi Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja.
 2. Kandidat/kandidatka mora izpolnjevati pogoje o izobrazbi za učitelja/učiteljico v prvem in drugem obdobju izobraževalnega programa osnovne šole.
 3. Kandidat/kandidatka mora imeti opravljen strokovni izpit s področja vzgoje in izobraževanja.
 4. Kandidat/kandidatka mora znati vsaj enega od sporazumevalnih jezikov v evropskih šolah (nemščina, angleščina, francoščina) vsaj na stopnji B2 po ocenjevalni lestvici skupnega evropskega jezikovnega okvira Sveta Evrope (SEJO).

 

Zaželene so izkušnje z delom v večkulturnem in večjezičnem okolju, z diferenciacijo pouka za otroke s posebnimi potrebami, z vodenjem različnih zunajšolskih dejavnosti (na primer: priprava kulturnih prireditev).

 

Kandidatova/kandidatkina prijava z življenjepisom mora vsebovati naslednje podatke:

 

 • osebni in kontaktni podatki (ime in priimek, naslov, e-mail naslov, telefonska številka),
 • datum rojstva,
 • osebno stanje,
 • izobrazba,
 • delovne izkušnje,
 •  znanje tujih jezikov,
 • opis posebnih sposobnosti, znanj in dosežkov.

 

Za življenjepis uporabite obrazec ‘Europass Curriculum Vitae' in pripadajočo jezikovno izkaznico:

 

 

Prijavi priložite kopije dokazil o izobrazbi in znanju jezikov.

Priporočamo, da v prijavi pošljete tudi motivacijsko pismo.

 

Rok za prijave je ponedeljek, 5. marec 2018.

 

Prijave se pošljejo na naslov: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Služba za mednarodno sodelovanje in evropske zadeve, Masarykova 16, 1000 Ljubljana oziroma na e-naslov: gp.mizs@gov.si (sklic: “ Prijava na razpis št. 530-1/2018”).  

 

Izbor kandidatov/kandidatk na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport bo predvidoma v tednu od 12. do 16. marca 2018.

Informacije o evropskih šolah in pogojih dela:

 

 

 

Razpisano sredstev:
Drugi podatki:
Nazaj