Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI

5442-27/2017 Poziv za oddajo vloge za program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij za leto 2017
Datum objave: 05.06.2017
Rok za prejem ponudb: 29.06.2018
Izdajatelj: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

gp.mizs@gov.si (s pripisom: 5442-27/2017)

Razpisna dokumentacija:

 

Poziv za oddajo vloge za program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij za leto 2017

 

  • Poziv za oddajo vloge (pdf)
  • Vloga za odločitev o podpori (docx) in usmeritev za izpolnjevanje vloge (docx) - spremenjeno 13. 3. 2018
  • Finančni načrt (xls) - spremenjeno 9. 3. 2018

 

  

Cilji programa Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij je izboljšanje  udeležbe slovenskih študentov iz socialno šibkejših okolij na izmenjavah v tujini (mednarodna mobilnost) ter posledično povečanje učinka mednarodne mobilnosti in pridobivanja novih kompetenc za potrebe trga dela ob komplementarnem financiranju mobilnosti.

 

Program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij se bo izvajal kot neposredna potrditev operacije – program potencialnega upravičenca, ki je bil predhodno izbran prek programa Erasmus+. Upravičen strošek programa je spodbuda za socialno šibkejše v višini 250,00 EUR na mesec, kot strošek na enoto, ki mora biti izplačan študentu pred/ob odhodu na mednarodno mobilnost za celotno obdobje mednarodne mobilnosti (100%).

 

»Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os 10: Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostna naložba 10.1: Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifični cilj 3: Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema.«

Razpisano sredstev:
Drugi podatki:
  • Rok za sprejem ponudb je do razdelitev sredstev oziroma do vključno 29. 6. 2018.
Nazaj