Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

ARHIV 2015

 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta SVETOVALEC - PRIPRAVNIK (m/ž) v Službi za razvoj kadrov v šolstvu na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 9. 12. 2015 (tif)
 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta SVETOVALEC - PRIPRAVNIK (m/ž) v Službi za razvoj kadrov v šolstvu na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 29. 10. 2015 (tif)
 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta VIŠJI SVETOVALEC (m/ž)v Sektorju za znanost v Direktoratu za znanost na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 28. 7. 2015 (pdf)
 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta PODSEKRETAR (m/ž)v Sektorju za investicije v predšolsko in šolsko infrastrukturo v Direktoratu za investicije na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 24. 7. 2015 (pdf)
 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta STROKOVNI SODELAVEC VI (m/ž)v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 19. 6. 2015 (pdf)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta ANALITIK V (m/ž)v Sektorju za višje šolstvo in izobraževanje odraslih - 16. 6. 2015 (pdf)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo dveh prostih delovnih mest ANALITIK VII/1 (m/ž) v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike in Uradu za razvoj izobraževanja na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 16. 6. 2015 (pdf)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo 4 (štirih) prostih uradniških delovnih mest SVETOVALEC (m/ž) (dve delovni mesti sta sistematizirani v Sektorju za višje šolstvo in izobraževanje odraslih, eno delovno mesto v Direktoratu za informacijsko družbo ter eno delovno mesto v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike) na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 16. 6. 2015 (tif)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo 9 (devetih) prostih delovnih mest VIŠJI SVETOVALEC (m/ž) (tri delovna mesta v Sektorju za višje šolstvo in izobraževanje odraslih; eno delovno mesto v Direktoratu za znanost; eno delovno mesto v Uradu za razvoj izobraževanja; eno delovno mesto v Službi za razvoj kadrov v šolstvu ter tri delovna mesta v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike), na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 16. 6. 2015 (tif)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo treh prostih uradniških delovnih mest PODSEKRETAR (m/ž) (eno delovno mesto v Sektorju za visoko šolstvo, eno delovno mesto v Sektorju za investicije v visokošolsko in znanstveno infrastrukturo ter eno delovno mesto v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike) na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport - 9. 6. 2015 (tif)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo treh prostih delovnih mest ANALITIK VII/2-II (m/ž) v Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (dve delovni mesti v Uradu za razvoj izobraževanja, eno delovno mesto v Sektorju za visoko šolstvo Direktorata za visoko šolstvo) - 2. 6. 2015 (pdf)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta STROKOVNI SODELAVEC VII/1 (m/ž) v Sektorju za programe športa na Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport - 26. 5. 2015 (tif)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta VIŠJI SVETOVALEC (m/ž) v Uradu za razvoj in izobraževanja na Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport - 26. 5. 2015 (tif)


 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta POSLOVNI SEKRETAR VII/2 (m/ž) v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike na Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport - 25. 5. 2015 (pdf)

 • Obvestilo o končani javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta SVETOVALEC (m/ž) v Projektni enoti za izvajanje kohezijske politike na Ministrstvu za izobraževanju, znanost in šport - 21. 5. 2015 (pdf)