Skoči na vsebino

SPREMEMBE RAZPISOV 2015/16

Pregled sprememb v objavi razpisov za vpis za študijsko leto 2015 - kronološko

 

Razpis za vpis na dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2015/2016 - Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem, Univerza v Novi Gorici in samostojnih visokošolskih zavodov:

 

13. 2. 2015 ob 10:15 uri

- V skupnih določbah popravljen rok za oddajo prijave za tujce v tabeli 1 pri Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu.

 

10. 2. 2015

- Pri Univerzi na Primorskem Pedagoška fakulteta so popravljena vpisna mesta za vzporedni študij in diplomante pri Predšolska vzgoja, Ljutomer - pravilno je, da so razpisana v kraju Slovenske Konjice.   

 

9.2.2015 ob 7:40

- Pri Univerzi v Ljubljani Teološka fakulteta je popravljeno ime študijskega programa Teološki in religijski študiji. Program se je letos preimenoval in v razpisu je bilo še staro ime: Teološke in religijske študije.

 

5. 2. 2015 ob 18:40 uri

POPRAVKI:

- UL NTF: popravi se ime študijskega programa (sedaj Geotehnologija in okolje, prej Geotehnologija in rudarstvo);

- UL FPP: umaknjen odstavek z naslovom Smeri študija pri študijskem programu Prometna tehnologija in transportna logistika;

- UL FF: v besedilu je bilo popravljeno ime študijskega programa "Teološke študije", ker se je preimenoval v "Teološki študiji".

 

Objavljene so nove datoteke:

- Razpis v eni datoteki pripravljeni za vpis, 

- Skupni, uvodni del (skupne določbe9

- Število razpisanih prostih vpisnih mest za vpis v 1. letnik za Slovence in tujce iz EU

- pri Univerzi v Ljubljani: Vpisna mesta po merilih za prehode, Vpisna mesta za tujce in Vpisna mesta za vzporedni študij in diplomante, Fakulteta za pomorstvo in promet, Naravoslovnotehniška fakulteta, Filozofska fakulteta.

 

 

2.2.2015 ob 11:50 uri: 

popravljeno informativno mesto pri Univerzi v Ljubljani Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo; objavljena nova skupna datoteka razpisa in datoteke za fakulteto.