Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

AKTUALNI JAVNI RAZPISI IN JAVNI NATEČAJI

Aktualni javni razpisi in javni natečaji

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je na svoji spletni strani in v Uradnem listu RS št. 59/2018 dne 7. 9. 2018 objavil Javni razpis za krepitev sodelovanja delodajalcev in socialnih partnerjev s srednjimi poklicnimi in višjimi strokovnimi šolami v izobraževalnem procesu v šolskem oziroma študijskem letu 2017/2018

 

Nemška akademska služba za izmenjavo (DAAD) razpisuje štipendije za študijsko leto 2019/20. Dodatne informacije najdete na njihovi spletni strani ali pa na Nemškem veleposlaništvu v Ljubljani, kulturni oddelek (E-naslov: info@laibach.diplo.de , T: 01 479 03 00).

 

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil dva razpisa v podporo internacionalizaciji visokega šolstva: za financiranja projektnih gostovanj na slovenskih visokošolskih zavodih ter za financiranje študijskega oziroma znanstvenega obiska študentov v tujini. Več >>

 

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je na svoji spletni strani in v Uradnem listu RS št. 58/2018 dne 31. 8. 2018 objavil nov prijavni obrazec z vprašalnikom v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni I.

 

Objavljeni so rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Turčijo v obdobju od 1. 7. 2018 do 30. 6. 2021. Med 25 projektnimi predlogi, ki so se uvrstili v proces evalvacije, so bili po korespondenčni poti izbrani štirje projekti.

 

Obveščamo, da je bila v petek, 15. 12. 2017, na spletni strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije in v Uradnem listu RS   objavljena sprememba javnega razpisa "Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regiponalnem okolju -  Po kreativni poti do znanja 2017/2020".

 

Najava Odprtega poziva k izkazu interesa posameznikov, za sestavo seznama strokovnjakov, ki bodo sodelovali pri nalogah na področju raziskovalno razvojne dejavnosti.